Before & After: Richmond Home Renovation

CIRCLE Design Studio transformed this Richmond home with a remodel of the main living spaces. The client was ready for a total transformation that incorporated her modern and clean-lined tastes. The kitchen was centrally located but one wall divided the floor plan into two sides of the house. One challenge was the presence of load-bearing columns.

We kept the kitchen central but without walls on three of its sides, making the spaces airier and bright, and providing direct views between spaces. The new design creates a pattern of column wraps and pilasters that visually tie the main level together.

Enjoy this dramatic before & after!

Sitting Room

BEFORE

AFTER

Kitchen

BEFORE

AFTER

BEFORE

AFTER

Living Room

BEFORE

AFTER

BEFORE

AFTER

Leave A Comment